Publicitat
Publicitat

L'Escala participarà a les jornades 'Science nedds you!'

Per primera vegada l'Escala i Empúries  participarà a les jornades  'Science nedds you', organitzades des de l'Associació Catalana de Divulgació Científica. Enguany el tema central és la segona revolució quàntica. 

L'Escala, i més en concret Empúries, participarà per primera vegada a les jornades de divulgació científica 'Science needs you!', la ciència et necessita.Serà entre el 23 i el 28 de setembre.Enguany aquestes jornades, que arriben a la quarta edició,  s'han obert al territori,  fins ara s'havien celebrat a Figueres.Promogudes des de l'Associació Catalana per a la Divulgació Científica, les jornades tenen l'objectiu d'apropar la recerca  al públic general, mostrant el seu impacte social i econòmic, però a la vegada també la recerca científica com a part integral de la Cultura, com un procés creatiu similar al d'altres disciplines humanes, en particular al de les Arts.Inclouen diverses activitats, com taules rodones, xerrades o debats.

El tema d’aquesta quarta edició és la segona revolució quàntica, mostrant com la ciència més bàsica pot donar lloc a grans avenços tecnològics de gran impacte per a les nostres vides, com per exemple les telecomunicacions, la informàtica o la seguretat de dades.

Enguany les jornades  posaran també en valor el paper de les dones en el món de la ciència.

La jornada central es celebrarà el dissabte 28 i ja té les inscripcions obertes al web de l’Associació Catalana per a la Divulgació Científica 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar