Publicitat
Publicitat

El sènior masculí de Goran Minic lluitarà per retornar a Tercera Catalana

El sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala competirà a Tercera Territorial i l'objectiu d'aquest curs serà recuperar la categoria de Tercera Catalana. El tècnic serà Goran Minic, ja que Albert Comas passarà a ser jugador per ajudar a un equip que s'ha quedat sense Pau Esponellà i Litus Martini. 

El primer equip masculí del Club Bàsquet l'Escala buscarà l'ascens a Tercera Catalana, la categoria que van perdre el curs passat. Per fer-ho comptarà amb Goran Minic com a entrenador, ja que Albert Comas passarà a ser jugador per suplir les baixes de Pau Esponellà que ha marxat a la Bisbal de Copa Catalunya i Litus Martini ha fitxat per l'Adepaf de Figueres.

Jugadors com Arnau Costey, Miquel Martí, Kike Fernández o Ivan López seguiran. S'ha fitxat a Oscar Ventura, que no competia, i es comptarà amb jugadors del sots21. 

Els de Minic debutaran el pròxim dissabte 28 de setembre, a casa, a 1/4 de 7 de la tarda contra el Bescanó. És una primera fase en la que competiran un total de quatre equips: l'Escala, Bescanó, Salt i Vall del Terri B. En funció dels resultats, els equips competiran a la lliga A, que qui guanyés pujaria de categoria, o a la lliga B.

Aquest cap de setmana, el sènior masculí estava citat en el Torneig Tramuntana però no hi podrà competir per manca de jugadors.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar