Publicitat
Publicitat

24ena Trobada vela llatina

Es celebra la 24ena Trobada de Vela Llatina de l'Escala amb 18 embarcacions i prop de 200 persones que hi han col·laborat. Ha atret molt públic que ha pogut gaudir en terra i en mar d'aquestes barques tradicionals.

Aquest cap de setmana a l'Escala s'ha celebrat la 24ena edició de la Trobada d'embarcacions de vela llatina, una activitat que sempre atreu molts curiosos, que poden veure de ben a prop aquest tipus d'embarcació tradicional.Hi han participat un total de 18 barques vingudes de territori català i també del sud de França.Entre d'altres punts en hi havia de Port Vendres, de Bascarés, de Cerbere, de l'Ametlla de Mar i naturalment de l'Escala.Ja ben aviat tots els participants esmorzaven al Port, i acte seguit es traslladaven fins La Platja.Allà avaraven les barques i oferien la possibilitat de mostrar com són i com funcionen.Hi estaven més d'una hora, abans de sortir a navegar una estona just davant l'Escala, en aigües del Mar d'Empúries.Els participants a la trobada són persones que estimen el mar i aquest tipus d'embarcacions.Durant l'any es van celebrant trobades arreu de la costa dels països catalans.

Aquesta ha estat l'edició número 24, a punt de celebrar un aniversari rodó l'any vinent.Encara no s'ha decidit si es farà alguna cosa especial, el que sí es demana és que sigui un any de relleu amb una nova generació d'amics de la vela llatina.

A la trobada s'hi va trobar a faltar el Sant Ramon, de Vilassar de mar, l'embarcació més gran que participa a les trobades de vela llatina.Una avaria ho va impedir.

La trobada a l'Escala es tancava amb un sopar amb assistència de prop de 200 persones.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar