Publicitat
Publicitat

Inici de classes del Pla de Transició al Treball

Catorze joves d'entre 16 i 19 anys han iniciat les classes del Pla de Transició al Treball amb un programa d'auxiliar de vendes i atenció al públic. Compta amb el suport del departament d'Ensenyament i de l'Ajuntament i consta de 1000 hores. Les classes es fan a les instal·lacions de l'Esbotzada.

L'espai jove l'Esbotzada acull des d'aquesta setmana el Pla de Formació i Inserció (PFI) d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic. Un pla adreçat a joves d'entre 16 i 21 anys que han deixat l'ESO sense haver-ne obtingut el títol. El curs és fruit d'un conveni entre departament d'Ensenyament i Ajuntament i persegueix l'objectiu d'encarar aquests joves cap a una professió o per donar-los les eines suficients per a poder treure's l'ESO o entrar en un cicle de grau mitjà.

El curs consta d'un total de 1000 hores, 820 de les quals son hores lectives i les 180 restants son pràctiques que es faran en un centre de treball col·laborador. La durada és d'un curs escolar amb una intensitat lectiva de sis hores diàries, de nou a tres.

Ja cap al tercer trimestre és quan s'encara la part pràctica, a través d'empreses col·laboradores que es cercaran ara, durant els primers mesos de curs.

Des de l'Ajuntament es fa una valoració satisfactòria a l'inici d'aquest pla.

Han iniciat el curs un total de 14 alumnes. Queden encara tres places disponibles per a noves inscripcions. Si és el cas, els interessats han de comunicar-ho al mateix espai jove l'Esbotzada.

Entre l'alumnat s'hi compta gent com en Soufian, de 19 anys, o l'Abril, de 16.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar