Publicitat
Publicitat

Inscripcions obertes per un nou curs de TeArt

Del 16 al 20 de setembre s'obren inscripcions per un nou curs de l'escola de teatre i arts, TeArt de l'Escala. Un curs obert a petits i grans, amb 5 grups disponibles i pensat pels més vergonyosos i per aquells que han nascut per estar dalt d'un escenari.  

Amb l'arrencada de l'inici escolar també arriba l'hora de decidir i apuntar-se a diferents opcions d'extraescolars. L'Escala disposa d'un ampli ventall de possibilitats per satisfer les necessitats de tots els escalencs. Una de les opcions que ja obre inscripcions és l'escola de teatre TeArt de l'Escala, a càrrec d'Elisenda Trias. Per apuntar-se a un nou curs i formar part de l'escola, només cal anar fins a Can Maset del 16 al 20 de setembre de 9h a 13h i formalitzar la inscripció. El preu del curs són 55€ el trimestre o 150€ tot el curs. 

L'escoleta d'art i teatre, disposa d'un total de 5 grups dividits per edats. El grup més jove els alumnes de P4 fins a 6è, també hi ha els adolescents alumnes d'ESO i BTX i com cada any hi ha el grup d'adults. De cara a la nova temporada, el treball, les classes i la representació final de curs dependrà del nombre d'inscrits.

Tots aquells nens que vulguin perdre la vergonya de parlar davant del públic, que vulguin millorar la seva expressió oral davant una presentació escolar tenen un espai dins TeArt L'Escala. També el tenen aquells que han nascut per estar dalt d'un escenari ballant, cantant o actuant. 

Recordem que les inscripcions s'obren el proper dilluns dia 16 fins el divendres 20, de 9 a 13h al primer pis de Can Masset. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar