Publicitat
Publicitat

Drama i amor a la gran pantalla

El director Dani de la Orden torna als cinemes amb la comèdia dramàtica 'Litus'. L'acompanyen el drama romàntic 'A dos metros de ti' i el fet real d'un jove addicte a les drogues titulat 'En mil pedazos'

De nou divendres i amb ell les novetats a les sales de cinema, tot i ser divendres 13 i cridar a cap de setmana de pelis de terror, la veritat aquest cap de setmana no n'arriba cap. Tot el contrari les novetats estan plenes de comèdia, drama i molt d'amor.Una de les destacades de la setmana serà 'A dos metros de ti', drama romàntic i inspirat en fets reals on la fibrosi quística tindrà molt de protagonisme. Film juvenil que segueix una mica la línia dels estrenats recentment com 'Bajo la misma estrella'.

Stella ha viscut sempre d'hospital en hospital a causa de la seva malaltia. La seva salut és molt fràgil i en cas d'arribar el trasplantament de pulmons que necessita només li poden oferir cinc anys addicionals. Amb moltes ganes de lluitar i obsessionada amb el control de la seva vida, el seu ordre patirà un gir de 180º amb l'arribada d'un jove a l'hospital. Els joves s'enamoraran però hauran de viure els seus sentiments a distància, just a dos metres per evitar qualsevol infecció.

{{ tall a 2 metros de ti }}

Sam Taylor-Johnson dirigeix de nou al seu màrit Aaron Taylor-Johnson a 'En mil pedazos' drama inspirat en els fets reals i alguns inventats viscuts per James Frey. Un film on es relata l'infern viscut per les persones drogoaddictes, centra-nos sobretot amb les complicacions per desenganxar-se.

Addicte a l'alcohol i les drogues, James toca fons, però el seu germà l'ajudarà amb el seu ingrés a un centre de desintoxicació de principis catòlics. Al principi no connecta amb ningú, de mica en mica la doctora se'l guanyarà. Allà coincidirà amb un pacient homosexual que s'autoagradeix, un home madur que el vol integrar dins el seu grup d'amics i una jove que el vol enamorar tot i que el centre prohibeix les parelles internes.

Finalment destacar 'Litus' el més nou del director barceloní Dani de la Orden conegut per films com 'Barcelona, nit d'estiu'. Ara presenta una comèdia agredolça on uns amics es troben en una reunió tres mesos després del suïcidi d'un d'ells, en Litus. La trobada farà emergir secrets i tensions i evidenciarà com ha afectat la tragèdia a cadascun dels amics. Quim Gutiérrez, Belén Cuesta, Marta Nieto, Adrián Lastra i Miquel Fernández són part de l'elenc principal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar