Publicitat
Publicitat

El temps respecta la botiga al carrer

La UBET ha celebrat  una nova edició de la botiga al carrer, la segona de les dues que es fan cada any. El comerç local ho ha aprofitat per mostrar els productes que s'ofereixen. L'assistència de compradors s'ha valorat en positiu.

La Unió de Botiguers i Empresaris Turístics de l'Escvala, la UBET, dues vegades l'any porta els comerços al carrer.S'en fan dues edicions, una al pont de maig i una segona una vegada s'ha acabat l'estiu.Per sort la tramuntana ha respectat l'activitat i un total de 18 establiments han mostrat a La Plaja els seus productes, des de ben aviat, de les 9 del matí fins les 8 del vespre, unes hores on l'afluència de compradors ha estat fluida.Han estat menys parades que a l'edició prèvia a l'estiu.A la botiga al carrer s'hi pot trobar de tot, una petita representació del que ofereix el comerç local, que amés s'aprofita per oferir a preus rebaixats.

La botiga al carrer tanca pràcticament la temporada d'estiu, en un any en el que encara falten dades per fer balanç però on el juliol es considera fluix.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar