Publicitat
Publicitat

Satisfacció amb el cinema al carrer del CER

El CER L'Escala fa una valoració satisfactòria de l'edició 2019 del cinema al CER, amb augment de públic a cada sessió i amb bons resultats econòmics per seguir un any més.

Un cop acaba l'estiu, les entitats fan balanç de les seves propostes i activitats. Des del CER i un cop finalitzat el cinema a la fresca, la junta fa una valoració molt positiva d'aquest any 2019 amb consolidació i augment del públic a cada sessió. Un any més s'ha apostat per pel·lícules molt familiars, per gaudir grans i petits. Enguany s'han pogut veure: pel·lícules d'animació com Rompe Ralph 2, comèdies com Sin Rodeos o animació amb imatge real com el cas del Casacanueces que tot i fer mal temps i traslladar l'activitat a l'interior va omplir la sala de gom a gom. 

El que també ha augmentat aquest any ha estat el donatiu per continuar amb l'activitat un any més. Des de la junta directiva va decidir-se a principi de juny canviar el sistema, passant de llogar les pel·lícules a comprar-les i fer el sorteig del dvd amb el públic. Una proposta atractiva que ha engrescat els espectadors, fent millorar la guardiola del cinema a la fresca. 

Amb els bons resultats d'aquest any, la junta ja està treballant amb l'edició de l'estiu 2020. L'objectiu seguir amb la mateixa línia de cinema familiar i per a tots els públics. Des de la junta s'agraeix, la col·laboració de totes les seccions per fer el muntatge i desmuntatge de les cadires cada nit de dijous per adequar el jardí i  convertir-lo en sala de cinema a la fresca. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar