Publicitat
Publicitat

Piano i flauta als Clàssics l'Escala-Empúries

L'obra "El Carnaval de Venècia" de Paul Genin protagonitza el desè concert dels Clàssics l'Escala-Empúries. El concert va ser protagonitzat pel duo format pel flautista Francesco Girardi i el pianista Pierluigi Camicia. Dissabte vinent és el torn de la guitarra, amb Lucioano Pompilio.



Aquest és un fragment de l'obra "El Carnaval de Venècia" de Paul Genin, una obra construïda d'acord amb la tradciió del virtuosisme del segle dinou. Va ser la peça central i la que donava nom al desè concert d'aqeusta temporada dels Concerts Clàssics l'Escala-Empúries. Els italians Francesco Girardi a la flauta i Pierluigi Camicia, al piano, en van fer una brillant interpretació. La peça estava inclosa en un programa plantejat a mode de viatge musical de la segona meitat del 1800 fins a l'actualitat, abarcant estils ben diversos que anaven de l'òpera al romanticisme, amb picades d'ullet també al jazz.A banda del CArnaval de Venècia, el concert va seguir amb l'escena russa "Dumka" de Tchaykowsky, tocada a piano solo per Pierluigi Camicia; melodies variades de la "Norma" de Lovreglio; la Troika de les estacions de Thaykowsky i s'acabava amb 5 peces de jazz, de Francesco Santucci.

Aquest mes de setembre queden encara dos altres concerts de clàssica. Dissabte vinent, amb Luciano Pompilio, un virtuós de la guitarra amb un programa variat des del Barroc fins als nostres dies. La setmana vinent, dissabte 21, serà el torn del pianista búlgar Giorgi Mundrov, que tocarà un programa per a piano solista amb peces de Schumann, Chopin, Debussy i Albéniz.Quedaran després els dos últims concerts, que esf aran a l'Alfolí de la Sal. El dia 12 d'octubre amb el trio de corda Libere Ensemble i el 7 de desembre, concert de nadal amb el tenor Jordi Mas acompanyat al piano per Miquel Jorba.

dissabte, 14/09/2019 19.00 h LUCIANO POMPILIO, UN GRAN VIRTUÓS DE LA GUITARRA (15 PRIMERS PREMIS) AMB UN PROGRAMA VARIAT DES DEL BARROC ALS NOSTRES DIES 

RECITAL DE PIANO: EL CARNAVAL ESGLÉSIA SANT MARTI D'EMPÚRIES dissabte, 21/09/2019 19.00 h El pianista Georgi Mundrov porta el públic a un viatge musical en què es revela la naturalesa clara i fosca del cor humà. Un veritable poeta.

ALFOLÍ DE LA SAL dissabte, 12/10/2019 19.00 h LIBERE ENSEMBLE: SAXÒFON, VIOLONCEL I GUITARRA ENS PORTARAN TRADICIÓ I CREACIÓ. UN PROGRAMA ATREVIT I DIVERTIT, A L'ALFOLI DE LA SAL. 

CONCERT DE NADAL: JORDI MAS I MIQUEL JORBA ALFOLÍ DE LA SAL dissabte, 7/12/2019 18.00 h CONCERT DE NADAL: JORDI MAS , TENOR I MIQUEL JORBA, PIANO Les més belles melodies de Robert Schumann, Joaquin Rodrigo, Manuel Blancafort, i Tradicionals Populars que ens aproparan al ambient nadalenc, amb la càlida veu de Jordi Mas i el piano de Miquel Jorba.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar