Massó confessa que serà un any il·lusionant

El FC l'Escala s'estrena al grup primer de la Primera Catalana amb victòria per la mínima al camp del Júpiter (0-1). El golejador va ser el banyolí Ignasi Massó, jugador que va fer el gol de l'ascens en el darrer partit a casa contra el Cassà de la Selva.

Arribar i moldre. Els escalencs debuten a la Primera Catalana amb una victòria molt treballada al camp del Júpiter. En el minut 82, Ignasi Massó, en una contra, prèvia passada d'Argi, va fer el gol que va valer els tres punts.

Amb el 0 a 1, de nou Massó va tenir la possibilitat de sentenciar, però la pilota va anar al pal.

I minuts abans, Jam Baldeh, que no va ser titular, va fer lluir al porter local Albert Duran amb aquesta parada.

{{ tall Sepu, tècnic del FC l'Escala }}

El Júpiter tenia la pilota però no generava massa ocasions perquè es va topar amb un equip molt ben situat, sobretot la part més defensiva amb Rami i Nil com a centrals i Pau Ribas i Arnau Gallardo com a laterals. També remarcar la segurerat que va donar a l'equip de Sepu, el porter Moha Chaoui.

El FC l'Escala tanca la primera jornada a la setena posició. El pròxim compromís serà ja a casa contra el Lloret, equip en el que juga l'exescalenc Nil Pàmies. Els d'Albert Batllosera s'han estrenat amb victòria per 3 a 2 davant el Mollet. Rubén Martínez va fer els tres gols gironins.