Publicitat
Publicitat

Arriba la segona part d' IT

La directora de cinema Maria Ripoll torna a la gran pantalla per estrenar la comèdia 'Vivir dos veces' , també ho fa la segona part de 'IT'  convertit en un dels films de terror més esperats després de l'èxit de la primera part.

Setembre comença fort amb l'arribada a les sales de tot el món de la segona part de 'It', adaptació homònima del best-seller de Stephen King que va aconseguir més de 700 milions de dòlars amb l'estrena de la primera part l'any 2017. Convertint-la així en la pel·lícula de terror més taquillera de la història.

La història ha patit uns quants canvis respecte a la novel·la, fet provocat per dividir el film en dues parts. A la primera entrega coneixem a un grup de nens que ho passaven realment malament. En aquesta segona part els protagonistes són adults i tornen al poble on van patir l'amenaça d'un monstre maquillat de pallasso i conegut sota el nom de Pennywise. Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader,, Jay Ryan, James Ransone i Andy Bean són part d'interpretar els joves protagonistes 26 anys després. Els acompanya el gran Bill Skarsgård amb el paper protagonista de IT.La producció ha deixat clar que seguirà el camí de la predecessora amb qualificació R i amb escenes no aptes per a menors. 

Per un públic més tranquil i que vol anar al cinema sense passar por, aquesta setmana arriba el més nou de la directora catalana Maria Ripoll 'Vivir dos veces'. Emilio, la seva filla i la seva néta inicien un viatge revelador abans que a ell li comenci a fallar la memòria. Junts buscant l'amor de Joventut de l'home i durant el camí trobaran l'oportunitat d'una nova vida, amb contratemps però sense trampes.

Armie Hammer, Jason Isaacs, Nazanin Boniadi i Dev Patel, són els protagonistes de thriller dramàtic 'Hotel Bombay' basat en fets reals de l'any 2008 quan diversos atacs terroristes van deixar 173 morts i més de 300 ferits a l'Índia, centrant-se sobretot en els ocorreguts a l'hotel Taj Mahal durant al llarg de 4 dies. El film explicarà sobretot la vida concreta de diversos clients de l'hotel entre elles el reconegut xef Hemant Oberoi, un cambrer que arrisca la seva vida per protegir els clients i una parella que haurà de sacrificar-ho tot per protegir el seu fill.

I pels amants dels animals arriba 'El arte de vivir bajo la lluvia' amb Kevin Costner, Amanda Seyfried, Milo Ventimiglia i Martin Donovan. Pel·lícula curiosa i narrada des del punt de vista del protagonista el gos Enzo, a la versió original amb la veu de Kevin Costner. Enzo , un aspirant a pilot d'F1, una història de lluita i on els amors del pilot seran l'eix principal: la seva dona, la seva filla, els cotxes i el seu millor amic l'Enzo. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar