Publicitat
Publicitat

Tres nits de barraques, tres nits d'èxit

Després de molt de temps, les fires i les barraques tornen a prendre protagonisme les nits de Festa Major. Tres nits de concerts amb ple absolut, bon ambient i molta gent.

Feia anys que l'Escala no gaudia d'unes fires i barraques tan concorregudes com les d'aquest 2019. Tres nits ple a vessar, amb molt bon ambient i ganes de passar-ho bé. La combinació de bons grups musicals i fires de gran format han donat els seus fruits apropant famílies i joves a la zona Francesc Macià.La festa començava el divendres a la nit amb el Correbirra, activitat ja ben arrelada al municipi que a ritme de música i cervesa apropa centenars de persones fins a la zona firal. Aquest any, amb molta participació tant d'escalencs com de visitants que van deixar-se seduir per la llarga cercavila del correbirra.

Un cop allà els esperava el primer grup a pujar a l'escenari de barraques, amb la col·laboració del festival Ítaca arribaven el grup Lágrimas de Sangre. Els quals van oferir un concert potent de rap. Una actuació esperada per molts, fet que va omplir de gom a gom l'espai de concerts de l'esplanada Francesc Macià.

La nit de dissabte, doble concert, obrien els The Penguins banda de música catalana qui va proposar un concert animat i per un públic adult. Tot escalfant motors per l'arribada de l'actuació principal de la nit, la sessió del Tour 40 amb Roger Carandell. Un dels concerts tradicionals de les barraques de l'Escala que un any més va quedar demostrat la bona sintonia entre els joves de la vila i la proposta musical dels èxits de l'estiu.

Les barraques finalitzaven amb l'actuació de l'Orquesta Maribel, un concert que va perillar durant unes horetes quan a mitja tarda va arribar una tamborinada que no augurava res bo. Finalment la pluja va desaparèixer i es va poder tancar barraques de l'Escala 2019 amb èxit de públic.

Durant les tres nits de barraques, l'ambient de la zona va ser espectacular amb les quatre barraques instal·lades plenes de gom a gom i amb un punt lila que no va parar en tota la nit d'oferir informació a qui s'apropava a la carpa instal·lada per l'ocasió.

I si les barraques van funcionar al 100%, les fires no va ser menys. Durant al tarda, primeres hores de la nit les famílies i els més petits de la vila gaudien de valent amb les propostes infantils dels firaires. Ja entrada la nit, les atraccions de gran format agafaven el relleu.

S'espera seguir treballant en aquesta línia de cares a la Festa Major 2020, per tornar programar bones propostes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar