Publicitat
Publicitat

Una festa major molt familiar

Les activitats familiars protagonistes de la Festa Major de l'Escala. Activitats com els Inflables, el Corremulla, les cercaviles o la màgia agrupen un bon nombre d'escalencs i visitants.

La Festa Major de l'Escala, ja fa anys que va engegar una línia familiar fent de les activitats infantils un dels pilars fonamentals de la festa. Amb el temps les activitats s'han consolidat i amb elles el públic, que esperen els Inflables aquàtics, el corremulla, les cercaviles o els espectacles infantils per gaudir d'una bona estona amb família.  

Els Inflables situats a la Riba, van apropar centenars de nens i nenes fins a la zona per gaudir d'una bona estona amb inflables aquàtics gegants, una activitat clàssica de la festa major però que sempre arriba amb models nous d'inflables. Lògicament tampoc i van faltar els tobogans i els túnels d'aigua, dos inflables que no fallen mai, ja que són els preferits dels petits.Qui tampoc falla mai a la Festa Major és la Batuscala, un any més va obrir la cercavila del Corremulla, titulada Mulla't amb Batuscala. El grup de percussió va adaptar la seva carrossa de carnaval i la va convertir en un castell per així disputar una guerra d'aigua amb tots els assistents.

A l'arribada a la Riba, va començar un autèntic corremulla entre petits i grans, on qui no es volia mullar havia de sortir de la zona de perill i tot i això més d'un va acabar esquitxat. Un corremulla on la comissió de festa va regalar més de 300 pistoles d'aigua, per tal que tothom disputes la baralla amb igualtat de condicions. 

Una dels actes que també agrada molt a les families, són els espectacles infantils. Aquest any amb 'Old Time Bakery' un espectacle de màgia a càrrec del Mag Edgar, una companyia de primer nivell que han aconseguit sacsejar el món del teatre per a tots els públics amb la inclusió d’innovadores tècniques de màgia.

Un espectacle gratuït que va reunir moltes famílies a la sala Polivalent i on tothom va quedar satisfet, per un espectacle sense més pretensions que arrencar un somriure a ritme de bons trucs, excel·lent música i una bona feina per part de la companyia del mag Edgar. Al llarg de tota la festa també s'han gaudit de diverses cercaviles, activitats que serveixen per engrescar el públic i apropar-los fins a la propera activitat. Cercaviles de diferents estils, que sempre treuen un somriure a petits i grans.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar