Publicitat
Publicitat

Festa Major multitudinària

Més de 30.000 persones segueixen els actes de la Festa Major de l'Escala, una de les més multitudinàries dels últims anys. Els focs artificials van posar ahir a la nit la cirereta final a cinc dies de celebració que engegaven a ritme d'havanera amb el cantant Joan Dausà.

Els focs artificials van marcar ahir al vespre el punt i final de la Festa Major 2019 de l'Escala. Van ser tretze minuts intensos que el públic que omplia tots els racons de La Platja i espais pròxims va celebrar amb un llarg aplaudiment final. El bon temps que regnava, sens dubte, va afavorir a fer que fos un espectacle autènticament multitudinari com feia anys que no es veia. Les xifres facilitades per la Comissió de FEstes van en aquest sentit. 30.000 persones han gaudit de la cinquantena d'actes programats de divendres fins ahir al vespre. I tant des de la comissió com des de l'Ajuntament el balanç que se'n fa és extraordinari.

L'èxit de la festa d'enguany segueix la línia creixent ja marcada en les edicions dels últims anys, en què s'ha anat consolidant un model molt familiar i amb activitats per a tot tipus de públic.

Si el final d'ahir va ser espectacular, no ho va pas ser menys l'estrena, amb el pregó del divendres, on el cantant Joan Dausà va fer gaudir de valent el públic que omplia a vessar les places de l'Ajuntament i de l'Església, acabant a ritme d'havanera.

Els informatius locals d'avui i de demà se centraran en recórrer i repassar tots els detalls d'aquesta festa major que marca el final de l'estiu i enllaça amb la post temporada en què a l'Escala es programen activitats ben especials com la Festa de la Sal o la Festa de l'Anxova.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar