Publicitat
Publicitat

Un concert de viola i piano als Clàssics

Els Concerts Clàssics l'Escala - Empúries van portar sentiments, passió i emocions a Sant Martí d'Empúries amb un recital de viola i piano. 

Anunci 0s

L'església de Sant Martí d'Empúries, va quedar un cap de setmana més petita per acollir el públic assistent als concerts clàssics l'Escala - Empúries. En aquesta ocasió el recital va ser de viola i piano amb peces de Rachmaninov, Stravinsky i Shostakovich. Un concert titulat 'Sentiments, passió i emocions humanes' a càrrec de Jan Wieslaw i Antonio Soria. 

El concert va girar entorn a tres autors russos, de diversa trajectòria i estètica, els quals van parlar en primera persona a l'amor, la melancolia i també al més profund de les emocions humanes. Un viatge a través del superromanticisme del pianista Rachmaninov, passant pel punyent llenguatge del creador de la Consegració de la Primavera Igor Stravinsky, fins a la maduresa del considerat el primer gran autor de la nova Rússia Shostakovich. 

El proper concert serà el dissabte 7 de setembre a Sant Martí amb un homenatge a Francesco Girardi i Pierluigi Camicia  © 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar