Publicitat
Publicitat

500 participants a la Marxa Nocturna

Es celebra una nova edició de la Marxa Nocturna de l'Anxova, que per segon any consecutiu ha superat els 500 participants. Aquest esdeveniment, previ a la Festa Major, ha anat evolucionant d'un format més competitiu a una activitat familiar.

Més de 500 persones han participat a la desena edició de la Marxa Nocturna de l'Anxova de l'Escala.Tant les inscripcions com la sortida s'han fet a La Plaça de la Sardana, enguany amb un recorregut de poc més de set quilòmetres.A cada participant se li ha entregat un braçalet que donava dreta al piscolabis amb el que es trobaven just a l'arribada, de nou instal·lada a la Mar d'en Manassa.La organització ha anat a càrrec del Club d'Atletisme l'Escala-Empúries Flama 91.A mesura que les edicions han anat avançat, el que en un principi s'assemblava més a una curs ha evolucionat cap una caminada en la que hi participen famílies al complet, i en algun cas també  les mascotes.

La logística per moure aquest nombre de participants és prou important, és per això que des de l'organització s'agraeixen totes les col·laboracions.

La Marxa Nocturana de l'Anxova és una de les activitats prèvies a la festa Major de 2019.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar