Publicitat
Publicitat

Bon balanç de les Nits Temàtiques al Casal

Bon balanç de les Nits Temàtiques d'estiu al Casal del Jubilat, que s'han tancat amb una actuació del conjunt Saxofònics, tot i que una de les propostes no ha funcionat. Ja es busquen alternatives de cara a l'estiu vinent.

Anunci 0s

És part de l'actuació del grup Saxofònics en l'ultima actuació d'aquest estiu a les Nits Temàtiques al Casal del Jubilat de l'Escala.La resta d'actuacions han estat a càrrec dels humoristes Ramon i Maite Carreras, del grup d'havaneres Barca de Mitjana  i del conjunt musical Met der Band, que estrenava temporada.En general l'assistència de públic ha estat important a totes les actuacions, excepte a una.El que ha passat aquest any és que amb la subvenció rebuda no s'han cobert despeses.

De cares a l'estiu vinent es preveuen algunes novetats.El que es vol és anar a veure els artistes abans de contractar-los.

Les actuacions de les Nits temàtiques es celebren al pati exterior de l'entitat, que té una capacitat per unes 150 persones.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar