Publicitat
Publicitat

L'Escala instal·la el primer punt Lila durant les nits de barraques

L'Escala instal·larà el primer punt lila durant la Festa Major.  L'espai d'informació, atenció i denúncia davant d'agressions sexistes s'ubicarà a l'esplanada Francesc Macià durant les nits de barraques.

L'Ajuntament de l'Escala, estrenarà el primer punt lila de la vila durant la Festa Major. Aquest espai d'informació, assessorament, atenció i denúncia davant d'agressions sexistes estarà ubicat a l'esplanada Francesc Macià, cada nit de barraques. Concretament, estarà obert els dies 30 i 31 d'agost i1 de setembre, d'onze a quatre de la matinada. Així va pactar-se durant la reunió que fer-se amb diferents representants de l'àrea de joventut i cossos de seguretat de la vila.

Un equip de dinamitzadores expertes en sensibilització contra les conductes sexistes, juntament amb entitats i col·lectius de la ciutat, atendrà les consultes de qui s'adreci en aquest punt. Des d'allà també se centralitzaran les denúncies davant d'agressions sexistes a l'espai de barraques i es derivaran a la Policia Municipal o als Mossos d'Esquadra. Amb aquesta campanya engegada a tot Catalunya s'espera aconseguir la màxima seguretat durant les nits d'oci.

El Punt Lila és un espai de referència, d'informació i assessorament de les violències sexistes on atenen professionals expertes amb el suport. A l'Escala s'engega amb aquest primer punt Lila una campanya per sensibilitzar els joves i contribuir a gaudir d'unes festes plenament saludables. Un punt lila visible a partir d'aquesta festa major a altres celebracions del municipi.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar