Publicitat
Publicitat

Molts ocells i animals fantàstics a les sales de cinema

Les cartelleres de cinema s'omplen aquesta setmana de films de caire infantil-juvenil com 'Angry Birds 2', 'Infierno bajo el agua' o 'Chicos Buenos'

En un món dominat cada dia més pels videojocs i les aplicacions de mòbil, és del tot normal que moltes d'elles es transformin en sèries de televisió i pel·lícules. Aquest és el cas de la novetat de la setmana 'Angry Birds 2', de fet es tracta d'una seqüela després de les bones xifres de la primera part estrenada l'any 2016.

L'estrena de la nova entrega coincideix amb el desè aniversari del videojoc. En aquesta ocasió els ocellets de coloraines i els porquets de color verd hauran de superar la seva rivalitat per salvar la seva llar d'unes àguiles invasores. Durant els film, els amants del cinema podran veure moltes picades d'ullet a altres pel·lícules com un gag al més pur estil Ice Age, ara amb ous i no amb una gla, referències a James Bond i també a la saga Fast & Furious. 

Per un públic una mica més gran, que gaudeix de valent amb els ensurts, la claustrofòbia, el misteri i les grans criatures aquesta setmana arriba 'Infierno bajo el agua'. Si la setmana passada els protagonistes eren els taurons, enguany els encarregats de transmetre el terror aquàtic són els cocodrils. Kaya Scodelario, coneguda peels seus papers a Piratas del Caribe: La venganza de Salazar o a la saga El corredor del labertino, viurà ara una autèntica aventura contra rellotge a 'Infierno bajo el agua'. La cinta ens transporta a Florida, davant l'arribada d'un enorme huracà Haley decideix ignora les ordres d'evacuació per trobar al seu pare desaparegut. Després trobar-lo greument ferit, els dos queden atrapats a l'interior de casa seva per la inundació que cobreix ràpidament el terreny. Pràcticament sense temps per escapar de la tempesta que creix, els dos descobreixen que la pujada del nivell de l'aigua és el menor dels seus problemes.

I la nota de comèdia la posa 'Chicos Bueno' un film protagonitzat per nens però per un públic adult, on el millor reclam és el jove Jacob Tremblay. En Max el conviden per primera vegada a una feta del petó, però té un gran problema: mai a fet un petó a ningú i no sap com fer-ho. Amb l'ajuda dels seus millors amics i el dron del seu pare, espiarà a les seves veïnes però la jugada surt malament i el dron no sobreviu. Decidits a trobar una solució abans de l'arribada del seu pare, els tres amics s'embarquen en una odissea que els portarà a situacions extremes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar