Publicitat
Publicitat

Aillada una part de l'església per problemes al sostre

Des del dia del Carme l'Església de Sant Pere ha retirat 10 bancs del temple. Són els que estan situats just a sota on el sostre està malmès i solen caure sorra i pedretes. En sis mesos hauria d'estar reparat.

Anunci 0s

Degut al mal estat d'una part del sostre s'han hagut de retirar 10 bancs de l'Església de Sant Pere.Les humitats han fet que s'hagi degradat i que caigui sorreta i alguna pedreta de tant en tant.El lloc que ocupaven els bancs s'ha aillat amb cordes i decoració amb diverses plantes.Actualment, el Bisbat, que és el propietari del temple, està estudiant una solució.

El mateix problema va aparèixer en un altre tram del sostre i es va poder solventar amb facilitat.Ara caldrà una actuació més contundent, que es calcula es podria fer abans de sis mesos.

De totes maneres, la situació no és greu i , segons s'explica, mai hi ha hagut perill.

Ara fa uns anys es va refer el teulat, fa menys temps es va restaurar la rosassa, ara toca el sostre interior i ben aviat s'haurà d'anar pensant en la façana, on han aparegut esquerdes just sobre la porta d'entrada.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar