Publicitat
Publicitat

Jordi Sánchez participa per telèfon a la cantada de la Coral Groga

Es celebra a l'Escala l'activitat prèvia a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Barcelona. Hi han participat centenar de persones. La sorpresa ha estat una trucada en directe des de la presó de Jordi Sánchez.

Són les paraules des de la presó de Jordi Sánchez durant la participació de seva dona Sussanna Barreda a l'acte que cada mitjans d'agost s'organitza a l'Escala previ a la manifestació de la Diada.Enguany ha estat organitzat a tres bandes entre Òmnium, l'ANC i la Lliure Coral Groga de l'Escala, aquesta vegada sense el seu promotor Ramon Manent, convalescent d'una operació.A l'acte hi han assitir centenars de persones que van rebre Sussanna Barreda amb crits de "no esteu sols".Durant la seva intervenció agraïa les donacions a la Caixa de Solidaritat i  carrega durament contra la presó "preventiva" que qualifica de vulneració flagrant de drets.I és que ja són 669 dies de presó.Agraïa el suport rebut des de Catalunya i des de tot el món, on per exemple, parlava d'agafar l'exemple de les mares de la Plaça de l'1 de maig.

El portaveu de l'ANC a l'Escala Francesc Tubau llegia un manifest on es condemnava la situació que viuen els presos i instava a la mobilització permanent.Aquest n'és un retall on demanava no defallir.Es va fer una cantada amb temes com Diguem No o  Abril 74,  acabant amb l'Estaca i Els Segadors. Durant l'acte es van vendre samarretes per a la manifestació de la Diada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar