Publicitat
Publicitat

Havaneres a Cala Montgó

Un any més el grup d'havaneres Terra Endins va amenitzar la cantada d'havaneres de Cala Montgó. En una nit de temperatura agradable, els locals plens de gent però menys públic a l'entorn de l'escenari.



Montgó va celebrar un any més la seva tradicional cantada d'havaneres amb el grup Terra Endins de Girona, una formació mítica amb més de 40 anys d'experiència. On actualment combina la veterania amb la joventut. 

La nit a Cala Montgó va arribar acompanyada de bona temperatura, sense rastre de vent, amb un bon cremat i amb ganes de gaudir d’una bona nit musical a l’aire lliure. Mostra d’això les terrasses dels locals plens de gom a gom. Allà on va faltar més gent va ser a la zona de la platja i l’escenari, molts van optar per gaudir de la nit des de les grades artificials del mateix passeig. Una manera de no omplir-se les sabates de sorra i de no carregar amb tovalloles o cadires.La cantada va desenvolupar-se amb tota normalitat, tot combinat havaneres, cançons populars i balsets mariners.

Durant l'estiu, a l'Escala es fan diverses cantades d'havaneres. El primer dijous d'agost hi ha la tradicional cantada a la platja, just abans del 15 d'agost la mítica cantada a Cala Montgó i tanca el cercle la cantada al del Camp dels Pilans, una cantada que arriba aquesta mateixa nit a la pista del centre cívic del barri.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar