Publicitat
Publicitat

Nou concert multitudinari de la Johann Strauss Chamber Orchestra

La Johann Strauss Chamber Orchestra sota la direcció de Horsts Sohm, va omplir un any més l'església de Sant Pere de l'Escala. Enguany amb un programa dedicat a Mozart i Strauss. 



L'Església de Sant Pere va acollir un estiu més el tradicional concert del director Horst Sohm, una de les propostes de gran format dels concerts clàssics l'Escala - Empúries. Aquest any juntament amb l'Orquestra de Cambra de Johann Strauss ha presentat un concert titulat 'Passions musicals de Viena, el millor de Mozart i Strauss'. Un concert que va comptar amb la violinista solista Johanna Röhrig, jove artista amb una carrera prometedora que just el passat mes de juliol va debutar amb la Royal Philharmonic Orchestra de Londres.

Amb l'església plena de gom a gom i el concert començava amb la primera part dedicada a Mozart. 

 

La segona part va iniciar-se amb temes molt populars de Strauss com 'Vals vino, mujer i canto' i acabant amb el mític 'El danubi blau'. 

 

El públic va mostrar-se entusiasmat i molt atent durant tot el concert, oferint forts i llargs aplaudiments a cada tema. De nou la d'ahir va ser una gran nit dels clàssics l'Escala Empúries d'estiu, els concerts continuen el pròxim 24 d'agost amb recital de piano i viola a Sant Martí d'Empúries.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar