Publicitat
Publicitat

L'app de Turisme incorpora un joc

L'app de Turisme l'Escala, incorpora des d'aquest agost un joc que té per objectiu engrescar els visitants a conèixer els punts d'interès municipal. 

L'app de Turisme de l'Escala, estrenada fa dos anys, incorpora des d'aquesta setmana un joc que té com a objectiu engrescar els visitants a conèixer els punts d'interès del municipi. Els usuaris que es descarreguin o actualitzin l'app, trobaran un apartat que es diu 'Joc de l'Escala'. A partir d'aquí, hauran d'anar seguint les instruccions per descobrir quatre punts d'interès del municipi, seguint una història relacionada amb els gegants i altres pistes.

 

L'ADET va estrenar l'app turística a principis del 2017 amb l'objectiu de facilitar l'accés dels ciutadans i visitants a les informacions més rellevants del municipi. Aquesta app es pot descarregar tant per a telèfons Android com IOS.

  

 L'usuari hi trobarà un apartat de notícies generals, informació de l'agenda d'activitats, llocs d'interès segmentats per criteris com platges, natura, patrimoni o gastronomia entre altres. També hi ha un servei de notificacions als usuaris que així ho sol·licitin per estar al dia de les activitats més rellevants. L'app està disponible de moment en quatre idiomes, català, castellà, francès i anglès.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar