Publicitat
Publicitat

Ajuts per a la rehabilitació de façanes

L'Ajuntament obre un any més la convocatòria d'ajuts per a la rehbilitació de façanes del nucli antic. Enguany hi destinarà un màxim de 30 mil euros. L'any passat es van acollir a aquestes ajudes un total de nou façanes.

Anunci 0s

El consistori de l'Escala manté la línia de potenciar la millora estètica del nucli antic. Hi destinarà dues partides de 15 mil euros cadascuna. Una correspon al Pla de Barris, que afecta l'àmbit comprès entre l'avinguda Ave Maria, carrer Enric Serra i el fron marítim i l'altra, aportació directa de l'Ajuntament, per a la resta del nucli. La convocatòria és oberta i el termini per sol·licitar ajuts estarà obert fins el 15 de setembre. Les obres que s'hi presentin opten a un ajut d'un 75%.

Aquest és el quart any que l'Ajuntament obre aquesta línia d'ajuts. Fins ara s'hi han acollit catorze projectes: dos l'any 2016; tres el 2017 i 9 l'any passat, que va ser precisament, el primer any en què es va esgotar la partida econòmica que s'hi destina.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar