Publicitat
Publicitat

Arriba Mascotas 2

La segona part de 'Mascotes' a la pantalla gran, també ho fan el drama 'Amor a segunda vista' o la comèdia 'Un verano en Ibiza'

La cartellera arriba refrescada amb moltes novetats, una setmana amb animació i molt de cinema francès. Una de les destacades ser 'Mascotas 2', seqüela de l'exitosa pel·lícula 'Mascotas' del 2016. Igual que la primera part Mascotes 2 també es podrà gaudir als cinemes en llengua catalana.

Sobre l’argument sabem que en Max, el simpàtic protagonista de la primera part, ha sofert diversos canvis dràstics a la seva vida doncs la seva estimada propietària s'ha casat, ha estat mare i ell s'ha ocupat de protegir el seu nou amic humà el petit Liam. Un fet que li ha desenvolupat un petit tic nerviós, per això la família decideix portar-lo per primer cop al veterinari. 

Per un públic completament oposat al de Mascotas 2 arriba 'Historias de miedo para contar en la oscuridad', una cinta de terror produïda per Guillermo del Toro que adapta els còmics de culta escrits per Alvin Schwartz i il·lustrats per Stephen Gammell. 29 històries curtes publicades l'any 1981 que combinen els tòpics del gènere de terror, amb el gore, la comèdia i el drama.

L'Stella és una nena que pateix per la desaparició de la seva mare la nit de Halloween, i amb els seus amics seran víctimes d'una broma pesada. Tots junts hauran de resoldre el misteri de tot el que està passant a la seva petita ciutat. 

I aquesta setmana els amants del cinema francès podran fer sessió continua doncs arriben diversos títols destacats. El primer el drama romàntic 'Amor a segunda vista' un film clàssic, optimista i positiu que vol explicar les dificultats de mantenir l'amor viu, els perills de l'èxit o l'egoisme.

{{ tall Tall }}

Rafael és un jove escriptor que troba l'amor de la seva vida, Olivia, amb qui encaixa a la perfecció. Ell viu en un món idíl·lic i envoltat de fama. Però un dia, com si fos un dels arguments de les seves novel·les es desperta en un món paral·lel on tot segueix igual menys ell, doncs s'adona que ja no és un escriptor reconegut i la seva dona no el reconeix a banda que ella s'ha convertit en una gran pianista d'èxit mundial a punt de casar-se amb un altre home. Serà llavors quan Rafael farà tot el possible per reconquistar-la.

I la segona destacada serà la comèdia 'Un verano en Ibiza' un film que reversiona les clàssiques vacances familiars en què tot surt malament. El Doctor Philippe enamorat de Carole, divorciada amb dos fills adolescents, farà tot el possible per guanyar-se la confiança d'ells per això promet que si aproven batxillerat podran escollir el destí de vacances. Així serà com Philippe pren rumb a Eivissa, lloc on no se sentirà massa còmode per les festes juvenils i el poc turisme familiar programat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar