Publicitat
Publicitat

El FC L'Escala encaixa 3 gols del Barça B

El FC L'Escala perd l'amistós davant el Barça B per 0-3, els homes de Sepu van saltar al camp amb molta il·lusió per disputar el partit, conscients que era un dia per gaudir i fer proves on el resultat era el de menys.

El FC L'Escala continua la seva posada en marxa a primera catalana amb el seu partit habitual davant el Barça B, tot un clàssic de l'estiu que va omplir el Nou Miramar d'espectadors. El conjunt de Sepu va mostrar bona forma física i bona posició dins el camp, però no va tenir res a fer davant un Barça molt superior tècnicament que també va aprofitar el matx per certes proves com posar Oriol Busquets d'interior. Tot i aguantar el partit bé, la veritat és que els escalencs van tarda deu minuts en encaixar el primer gol. El segon va venir després d'una errada del porter local i el tres a zero final el posaven després de la mitja part. Una derrota previsible i sense massa importància, de fet l'equip s'havia marcat l'objectiu d'encaixar menys gols que la temporada anterior i així ho van fer.

El partit va deixar alguns jugadors tocats i per exemple Pau Ribas i Marçal Saenz no van ni saltar al camp, alguns d'ells per precaució i no força doncs interessa tenir la plantilla al 100% per l'inici de lliga. El pròxim partit serà davant el Peralada dissabte a les vuit, un nou repte pels locals abans del tram final de pretemporada.

Al final del partit, els afeccionats més joves van envair el camp per fer-se fotos amb els jugadors del Barça B



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar