Publicitat
Publicitat

Més de 250 persones a la Diada del Soci del Club Nàutic L'Escala

Més de 250 persones participen en les activitats de la Diada del Soci del Club Nàutic l'Escala. Una de les cites més especials de l'any amb diverses activitats programades i la festa del soci per culminar la jornada.

El Club Nàutic de l'Escala ha celebrat la seva tradicional Diada del soci, una jornada plena d'activitats que l'entitat dedica als seus membres. Més de 250 socis i sòcies s'acostaven al club per gaudir de les diferents propostes de les Jornades Blaves, portes obertes al mar una iniciativa per provar algunes de les activitats nàutiques com caiac, stand up paddel o vela. 

La novetat d'aquest any arribava a ritme de motor amb el Test Drive Audi Autopodium. El club va acollir un test drive de vehicles audi organitzat amb el patrocinador del grup Autopodium, els socis van poder provar els models A1, Q3, Q5, RS4 i l'elèctric E-Tron. Els interessats en conèixer les propostes d'Audi poden apropar-se a la seu social del club fins al 14 d'agost i encara podran descobrir cotxes com el Q3 o RS4. 

Les activitats continuaven amb el lliurament de banderes blaves per embarcacions a tots els socis que ho havien sol·licitat. Enguany amb una campanya de rècord amb 10 banderes entregades que acrediten el compromís dels seus armadors amb la navegació responsable. Un acte amb la presència de Rafael Callol, delegat de medi ambient del club, Rai Roca director gerent i Ariadna Armas responsable de medi ambient del club.

La jornada culminava amb el sopar del soci, un sopar que arribava a la majoria d'edat amb divuit edicions. Una diada que va reunir més de 200 socis a la plaça de la seu social per gaudir d'una excel·lent nit. Els encarregats de donar la benvinguda van ser el president del club Narcís Carreras, l'alcade de l'Escala Víctor Puga i el secretari del club Jordi Roca. Un dels moments bonics de la nit, l'entrega del pin de plata que commemora els 25 anys de pertinença al club, un pin per Germán Benito. Tot i no ser-hi presents, enguany també complien 25 anys al club Agustí Carbonell, Òscar Marcos i Josep Maria Marquès.

El ball va posar punt final a una nit ludicoesportiva.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar