Publicitat
Publicitat

Swing i Swim Costa Brava 2019

L'Escala acull un any mes el Swing & Swim Costa Brava, la trobada més divertida pels amants del ball amb parelles amb música swing i amb estil Lindy Hop. La Riba va acollir aquesta festa, que també va comptar amb una degustació d'anxoves.

Un any més la trobada de Lindy Hoppers de tot Catalunya va passar per l'Escala, amb el tour Swing and Swim Costa Brava. Una trobada que reuneix cada cap de setmana amants d'aquest estil de ball a diferents poblacions de la costa. Una activitat que té com a objectiu principal donar a conèixer aquest ball que els americans negres van popularitzar a Nova York cap als anys 1920 i els blancs van voler imitar en ser un ball prohibit per ells.

{{ tall Elisenda Trias Organització Swing and Swim Costa Brava }}

A Catalunya els afeccionats estan creixent de manera exponencial des de fa uns anys i ja hi ha moltes poblacions que compten amb organitzacions i associacions que s'encarreguen d'impartir classes i ensenyar a passar una bona estona ballant. 

La Riba va omplir-se de gom a gom amb parelles d'arreu de Catalunya i de nivells molt diferents que van demostrar els beneficis de ballar, un fet que a poc a poc va cridar l'atenció del públic i també dels banyistes que van anar incorporant-se de mica en mica a la ballada conjunta. Molts turistes també hi van voler formar part, demostrant el seu bon ritme i fent evident que les trobades de Lindy Hop cada cop té més adeptes.

Per tots els interessats en participar de trobades o passar una bona estona ballant, cada dilluns fins a finals d'agost els Lindy Hoppers de l'Escala es reuneixen a la plaça de la Rosa de set a nou del vespre per ballar i practicar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar