Publicitat
Publicitat

Torneig Nocturn de tenis amb bona participació

El Club Tenis L'Escala celebra el seu tradicional torneig nocturn de tenis i pàdel amb bones xifres de participació i amb una nit magnífica. La calor i el bon ambient van ser els convidats a un torneig no competitiu que enguany ha recuperat les dues modalitats del club el tenis i el pàdel.

Com cada primer divendres d'agost el Club Tenis L'Escala ha celebrat el seu Torneig Nocturn, enguany amb xifres de participació molt bones amb socis, acompanyants, simpatitzants i també turistes que han volgut gaudir d'una nit d'estiu a les pistes del club. Un fet que ha permès recuperar la competició tant amb tenis com amb pàdel, ja que fa unes edicions que només es competia amb una modalitat per falta de parelles de joc. 

El nocturn és un torneig no competitiu on el més important és gaudir de l'esport i d'una bona estona, per això des del club s'organitzen els partits de manera equilibrada així tothom gaudeixi del joc.

 

Les activitats del club no paren, ara ja són obertes les inscripcions per el XXVII obert de tennis i pàdel de festa major. Una activitat amb places limitades on poden participar socis i no socis amb diverses categories. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar