Publicitat
Publicitat

Més de la franquícia Fast and Furious

L'spin-off de la franquícia 'Fast & Furious' enfronta Shaw i Hobbs a la gran pantalla. Santiago Segura dirigeix i protagonitza la comèdia 'Padre no hay más que uno' i Elle Fanning buscarà complir el seu somni. 

La cartellera es renova aquest divendres amb l'acció i la velocitat de la nova entrega de 'Fast & Furious'. Es tracta, d'un 'spin off' de la franquícia cinematogràfica, centrat en l'enfrontament entre els personatges de Hobbs i Shaw, que interpreten Dwayne Johnson i Jason Statham.  Tot per donar temps a l'arribada de l'entrega número nou de la saga prevista per a la primavera del 2020 i s’espera que la saga s’allargui fins al 2021, moment en què tancaria el cicle amb 10 pel·lícules, les quals s’haurien estrenat en 2 dècades. Ara de moment els amants del cotxes, l'acció i les baralles poden gaudir amb 'Fast and Furios: Hobbs and Shaw'.

El mercenari Shaw i el policia Hobbs no són precisament els millors amics, però es veuran obligats a treballar junts per acabar amb Brixton, un anarquista millorat ciber-genèticament que ha aconseguit apoderar-se de d'una perillosa arma. A més a més Shaw s'ho pren com un assumpte personal doncs Brixton ha acabat amb la seva germana, una brillant agent secreta del MI6. 

 

I aquesta setmana torna Santiago Segura, ho fa lluny del seu personatge Torrente doncs ara es converteix en para de família a 'Padre no hay más que uno' film que ell mateix dirigeix i protagonitza. Una pel·lícula que té com a referent el clàssica 'La gran família' de Fernando Palacios i respira aires del film d'èxit argentí ' Mamá se fue de viaje' amb Diego Peretti de protagonista. 

Javier és un pare despreocupat de la cura dels seus fills, de les tasques domèstiques, dedicat al 100% al seu treball d'informàtic i bastant despistat. Incapaç d'aconseguir un permís per anar de vacances amb la seva dona per celebrar els 15 anys de casats, l'anima a ella a marxar amb la seva cunyada i gaudir d'uns dies de descans, doncs ell ho té tot controlat a més té l'ajuda de la mainadera i del seu germà. Però amb cinc fills, la situació esdevé caòtica, i evoluciona fins al desastre. Al mateix temps, donarà una oportunitat al pare i als fills de conèixer-se millor i gaudir els uns dels altres per primera vegada.

I per un públic més jove, arriba 'Alcanzando tu sueño' opera prima de l'actor Max Minghella que es posa per primera vegada darrera una càmera per explicar una emotiva història sobre els somnis i il·lusions. Amb un programa de televisió que busca nous talents com a ingredient principal i Ella Fanning de protagonista. 

Violet Valenski, jove adolescent d'origen polonès viu a l'illa de Wight, Anglaterra i somia convertir-se en una estrella del pop per fugir així del seu entorn familiar. Amb l'ajuda d'un inesperat mentor, l'aspirant a cantant s'inscriu en un concurs de cant 'Teen Spirit' que posa a prova el seu talent i l'abast de la seva ambició per triomfar en el món de l'espectacle.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar