Publicitat
Publicitat

L'Escala perd el primer amistós de la pretemporada contra el Figueres

El FC l'Escala perd per la mínima el primer partit amistós de la pretemporada davant de la Unió Esportiva FIgueres. Primera prova per els de Sepu per començar a agafar rodatge i confiança per tastar l'equip que defensarà els colors escalencs a la Primera Catalana. 

El FC l'Escala tornava a trepitjar la gespa del Camp Municipal Nou Miramar, davant del seu públic després de les vacances d'estiu. Amb només 4 entrenaments fets i moltes cares noves, els de Sepu es van enfrontar ahir al vespre a un equip de 3ra Divisió, el Figueres de Xavi Agustí. 

Un partit que va començar molt igualat i amb molta intensitat per part dels dos equips. Al minut 24 el figuerenc Sergio Álvarez va avisar amb un xut que va sortir fregant el pal de la porteria local. Els blanc-i-blaus van marcar a partir de llavors el ritme del partit, però l'Escala va saber igualar el nivell d'intensitat i complicar el joc dels de la capital altempordanesa. Un Figueres a qui a la primera meitat, els va faltar profunditat per gaudir d'ocasions clares i poder obrir la llauna davant d'un equip escalenc molt ben col·locat amb un 4-4-2 molt intens en les tasques defensives. Cal destacar l'actuació tant defensiva com ofensiva, d'una de les noves incorporacions, Ivan Toribio, qui es va fer amo i senyor de la banda esquerra. 

Després del descans, i a pocs minuts de la represa del partit, el Figueres es va avançar al marcador gràcies a una diana de Sergio Álvarez. El gol va servir de revolsiu per els figuerencs, que van aconseguir canviar la velocitat de l'encontre i complicar la feina als escalencs que van haver de treure forces per evitar que el Figueres ampliés la diferència al marcador. L'Escala no es va donar mai per vençut i va intentar sorpendre al rival amb un parell de contraatacs potents als minuts finals del partit.  

La gran quantitat de canvis, habituals en aquests partits de pretemporada, van acabar trencant el ritme i la intensitat del partit, però va permetre veure moltes cares sobre el terreny de joc i tastar l'equip de cara a la primera catalana. 

Xavi Agustí, entrenador de la Unió Esportiva Figueres, valorava així el joc presentat per l'equip escalenc. 

Sepu, entrenador de l'Escala explicava que s'havien agafat aquest amistós com un entrenament més i es mostrava content amb el joc dels seus homes. 

Content, però conscient de que queda molta feina per fer i que tant jugadors com tècnics han d'adaptar-se els uns als altres. 

A casa, l'equip escalenc hi tornarà el dimecres 7 d'agost per rebre el Barça B, un dels partits més esperats de la pretemporda.

El proper partit de pretemporada serà dissabte a les 7 de la tarda a Castelló d'Empúries.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar