Publicitat
Publicitat

Víctor Puga, Vice President del Consell Comarcal

L'alcalde de l'Escala ocupa una de les quatre vice-presidències del Consell Comarcal de  l'Alt Empordà. Víctor Puga va ser nomenat ahir a la tarda al ple de cartipàs en un govern de coalició entre Candidatura de Progrés i Junts per Catalunya.

Anunci 0s

Ahir a la tarda l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, va prendre possessió del càrrec d'una de les vice-presidències del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.Assumeix l'àrea de  Serveis Interns, que engloba  Transparència i Bon Govern, Recursos Humans, Serveis Econòmics i Noves Tecnologies.

El Consell Comarcal es va constituir el passat 11 de juliol i gràcies a un acord entre Candidatura de Progrés i Junts per Catalunya s'ha pogut formar govern.La presidenta del Consell és Sònia Martínez de Junts per Catalunya.A l'anterior legislatura Víctor Puga era diputat a la Diputació de Girona, en aquest cas a l'oposició.Ara passa al Consell Comarcal en tasques de govern.Des d'aquesta administració treballarà per l'Escala i per la resta de municipis de la comarca.

L'elecció del cartipàs del Consell Comarcal es va aprovar sense cap vot en contra.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar