Publicitat
Publicitat

El Club El Cargol plega

El Club Natació el Cargol anuncia que plega. Entre els motius que argumenta en destaca la que consideren una actitud passiva de l'Ajuntament davant l'empresa que gestiona la piscina municipal. La impossibilitat de disposar de dos carrils de la piscina en horari infantil hauria estat el desencadenant de la crisi.

Dilluns passat es va esbombar en l'apartat de precs i preguntes del ple l'anunci de dissolució del Club de Natació el Cargol de l'Escala. En aquella sessió, el regidor va expressar que des de l'Ajuntament s'havia fet tasques de mitjancer entre piscina i club, que des de l'Ajuntament es considerava necessària l'existència d'un club de natació que formés la mainada en aquest esport i que s'intentaria reconduir la situació. Uns arguments que ha repetit davant els micròfons dels mitjans audiovisuals locals.

Des del club, el seu portaveu ha posat més detall en els motius que haurien provocat la renúncia a continuar. Sobretot les incompatibilitats entre els interessos del club i els interessos de l'empresa que gestiona la piscina.

Un dels punts més sonors per aquesta desavinença ha estat la impossibilitat de poder disposar de dos carrils de la piscina per als entrenaments en horari apte per a la mainada.

No es tracta d'una qüestió de fa quatre dies. Les desavinences venen de temps enrera. I des del club es lamenta la manca de voluntats i de mitjans que l'Ajuntqament hi ha posat.

Davant d'aquesta situació va ser quan el club es va decidir a esbombar la situació a les xarxes socials. Dilluns passat, l'oposició va preguntar sobre el tema als precs i preguntes del ple. El pessimisme regna en el sí del club.

Amb tot plegat, la renúncia no cal considerar-la com a definitiva. Des de l'Ajuntament, el regidor Josep Bofill encara es optimista perquè es pugui reconduir la situació abans de setembre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar