Publicitat
Publicitat

L'ajuntament compra la finca del costat de la policia

L'Ajuntament de l'Escala comprarà la finca situada al costat de l'oficina de Mossos d'Esquadra i Policia Local per un valor de 430mil euros.

El ple municipal de l'Escala ha aprovat la compra del terreny situat just al costat de la caserna compartida de Policia Local i Mossos d'Esquadra, per un valor de 430mil euros. L'espai pot encabir una possible ampliació de les instal·lacions policials o convertir-se en aparcament, podent donar servei també al centre d'atenció Primària.Tots els partits hi van votar a favor, el comuns precisant que sí al terrenys, però no al sistema de gestió del CAP, i Gent de l'Escala demanant que s'actiu ràpid i que l'habitatge que hi ha al terreny es destini a vivenda social.El ple també donava el vist i plau a tres petites modificacions per tal que urbanisme aprovi  la modificació del pla parcial del Rec del Molí, a tocar del supermercat LIDL, on s'hi podrà fer un hotel de 4 estrelles.Posicions contraposades de Gent de l'Escala i el Comuns, uns demanant l'hotel i els altres proposant alternatives.

Als precs i preguntes l'oposició posava sobre la taula les queixes de diversos sectors pel que fa a la neteja en punts com Riells o dels contenidors.Actualment l'ajuntament està en ple procés de licitació del servei de neteja.Les interpretacions del tema són ben diferents.

Als precs i preguntes Esquerra Republicana demanava explicacions sobre la desaparició del Club de Natació El Cargol, segons s'explica en no trobar espai per entrenar.

Durant la darrera sessió plenària d'estiu també es parlava de l'antic edifici del Restaurant La Palmera, on els veïns han detectat entrades o sortides de desconeguts. Està abandonat, en mal estat i presenta perills.L'ajuntament ha demanat una ordre judicial per poder-hi entrar en desconèixer els propietaris.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar