Publicitat
Publicitat

L'activitat d'estiu del Campus 2019

La gala dels premis Esculapi, la novetat d'aquest any del Campus Jove 2019. Una activitat on han participat tots els alumnes, realitzant un curtmetratge amb 24h, tot per avui celebrar una gran gala amb premis, actuacions i parlaments.

El Campus Jove 2019 ha celebrat avui la gala dels premis Esculapi, la novetat d'aquest any del campus. Una iniciativa on han participat els més de 60 alumnes que enguany té el campus. Una proposta molt ben acollida per tots els adolescents, que han treballat de valent per presentar un curtmetratge de qualitat amb 24h. En total s'han presentat set curtmetratges Egoisme, Camins, Els beguts de Pdp, L'intercanvi, La realitat no la podem disfressar, Respecte i Strom Area 51 uns curts amb idees molt originals i amb estils molt diferents. Aquest matí s'ha fet la gala d'entrega de premis al més pur estil Hollywood.

Una gala on s'ha premiat a Lluc Falgàs i Judith De Paz com a millor actor i actriu, Xènia García per millor direcció, David de Paz i Lola Graboleda per millor actor i actriu secundaris, Marta Morejón per millor fotografia i Marina Bosch per millor guió. També s'han entregat altres premis com maquillatge, vestuari o muntatge. El premi gros, el de millor curtmetratge ja deixat en mans de la votació popular dels mateixos alumnes.

Amb activitats com aquestes i la gran implicació dels joves queda demostrat la bona sintonia del Campus Jove, un casal que s'ha fet un lloc dins l'oferta de la vila. Per aquest estiu igual que les altres edicions no hi ha cap plaça disponible. 

Ara de cara a l'agost, els joves ja preparen les colònies d'estiu una de les activitats estrella del Campus Jove.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar