Publicitat
Publicitat

El Girona FC de gira a l'Escala

La gira d'estiu del  Girona FC  passarà per l'Escala aquest dimecres i divendres vinent. S'organitzaran activitats a Plaça Universi és probable que dilluns l'equip faci un entrenament de portes obertes al Camp d'Esports Municipal.

Des del dia 22 d'aquest mes el Girona FC està un estiu més de gira dins el Tour Costa Brava.Passa per diferents poblacions gironines, entre les quals per l'Escala el dimecres 31 de juliol i el divendres 2 d'agost.A Plaça Univers s'instal·laran unes carpes, amb merchandising i material promocional del club, i també es faran activitats per la mainada, amb un petit camp de mini futbol on s'aniran fent partits.Dimecres l'activitat anirà de 5 de la tarda a 9 del vespre, i divendres de 12 del migdia a 9 del vespre.L'activitat del Girona no es tanca aquí, és possible que dilluns al matí l'equip gironí faci un entrenament de portes obertes a l'Escala.

Aquest estiu a la visita del Girona s'hi suma tota la pretemporada del Futbol Club l'Escala, que jugarà a Primera Catalana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar