Publicitat
Publicitat

En marxa la nova temporada del FC l'Escala

El Primer Equip del FC l'Escala torna als entrenaments amb la vista posada al partit de pretemporada contra el Figueres de la setmana que ve. Un entrenament que ha servit també, per donar la benvinguda als nous fitxatges, entre ells els escalencs, Pau Ribas i Botxi. 

Jugadors i equip tècnic es van trobar ahir al camp municipal de l'Escala per posar en marxa una nova temporada. Un cop entregades les equipacions als nous jugadors, xerrada de benvinguda de l'staff tècnic, Sepu i Juan Paez, i que comenci a rodar la pilota. Un primer entrenament amb moltes cares noves, i és que el projecte de Primera Catalana del FC l'Escala compta amb 8 incorporacions, entre elles les dels futbolistes escalencs Botxi i Pau Ribas, que tornen a casa il·lusionats amb aquesta nova temporada a la màxima categoria del futbol català. 

 El primer partit d'aquesta pretemporada es disputarà dimecres 31 de juliol a les 8 del vespre contra el Figueres al camp escalenc. Entre els partits previstos per aquesta pretemporada hi ha el ja tradicional partit contra el Barça B, que es jugarà el 7 d'agost a 2/4 de 8 del vespre. Oportunitat per a seguidors i aficionats per gaudir d'una vesprada de bon futbol. Peralada, Palafrugell i Porqueres són alguns dels altres partits que jugarà l'Escala aquest agost.

Una pretemporada que entre partits i entrenaments es preveu dura des del primer dia per als jugadors, i és que Sepu vol que els seus homes arribin a l'inici del campionat de lliga amb les millors condicions físiques possibles. El primer partit de lliga el FC l'Escala visitarà el camp del Júpiter.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar