Publicitat
Publicitat

Canvi de temps important

Canvi de temps important a la vista, la calor d'aquests últims dies dóna pas a ruixats d'estiu i baixada de temperatures. Tot i això no s'ha de patir per les activitats d'estiu com les havaners de dijous. 

Anunci 0s

Els pics de calor i les temperatures extremadament altes són de moment el més destacat d'aquest estiu, aquesta setmana hem viscut de nou dos dies de calor extrema, nits sense dormir i xafogor. Aconseguint, rècords històrics de temperatura. 

  

Les bones notícies arriben avui, ja que es preveu una baixada important de la temperatura gràcies a l'arribada d'un front que portarà ruixats. Unes precipitacions més destacades durant el dia de dissabte que acabaran amb l'entrada de tramuntana la nit de dissabte a diumenge. 

 

Un canvi de temps, puntual i lleu que en cap moment ha de fer patir els organitzadors de les diferents activitats de la vila. 

Podeu seguir tots els detalls de la meteorologia a l'Escala, al blog: eltempsalescala.blogspot.com/ l'espai web de l'home del temps Sergi Corral.© 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar