Publicitat
Publicitat

Acció i drama a les sales de cinema

Moltes novetats, però poc soroll. Aquesta setmana les cartelleres agafen aire amb estrenes poc promocionades, per afrontar un agost trepidant amb títols esperats i molt publicitats. 

L'últim cap de setmana de juliol arriba amb moltes novetats però cap de molt de pes per desbancar al número 1 'El Rey León' o fer ombra a l'animació de 'Toy Sotry 4'. Una de les més destacades de la setmana, sobretot pel seu repartiment serà 'El emperador de París' amb Vincent Cassel i Olga Kurylenko. Una superproducció francesa que explica la llegenda de Vidocq, primer director de la seguretat nacional i un dels primers investigadors privats. La figura de Vidocq, amb un passat delictiu, va inspira a Victor Hugo per als dos personatges principals de la novel·la 'Els miserables'.  

El film ambientat al segle XIX explica la vida de Vidocq, criminal i fugitiu de gran renom a França. Per passar desapercebut es fa passar per un humil comerciant, però quan l'acusen d'un assassinat del qual ell és innocent decideix fer un tracte amb la policia. S'uneix a ells per combatre els veritables culpables a canvi de la seva llibertat.

Aquesta setmana també torna Liam Neeson, ho fa amb de nou com a protagonista d'una venjança, un paper que li va com anell a dit. El director noruec Hans Petter Moland fa el salt a Hollywood amb aquest thriller d’acció amb tocs d’humor negre amb el qual versiona la seva pel·lícula de 2014 Uno tras otro, protagonitzada per Stellan Skarsgård. 

Ara sota el títol 'Venganza bajo cero' Neesson interpreta Nels, un home que es dedica a retirar la neu dels carrers del seu poble  i que viu una vida tranquil·la amb la seva família. Quan el seu fill és assassinat per uns narcotraficants la seva vida farà un canvi radical i res tornarà a ser igual. La set de venjança farà que Nels busqui els assassins per liquidar-los un per un. Tot per arribar al líder de la banda un criminal anomenat Viking.

 

L'actriu  Olivia Wilde fa el salt a la direcció amb 'Súper emopollonas' una comèdia gamberra d'institut amb una mirada femenina, amb tocs a pel·lícules com 'Superfumados' o 'Supersalidos' i amb el MeToo de bandera. 

El film segueix a dues amigues inseparables, molt llestes però poc populars a l'escola. A punt de graduar-se amb les millors notes del centre, s'adonen que han sacrificat moltes hores de diversió per poder accedir a les millors universitats. Un fet que també han aconseguit molts dels seus companys, que s'han passat el curs de festa en festa.Així que volen aprofitar la graduació per fer la festa de la seva vida, Amy intentarà lligar-se a la noia que li agrada i Molly tirarà la canya a un dels nois més populars de la classe. Però la nit serà molt llarga i plena de contratemps. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar