Publicitat
Publicitat

Es presenta un nou documental de Jacques Leonard

'Jacques Leonard, el paio Chac' va ser el primer documental dedicat al fotògraf vinculat a l'Escala, on hi viu un dels seus fills i on es va trobar un fons fotogràfic de gran interès sobre la vida gitana a Barcelona. El tema segueix generant interès. Se n'ha fet un segon documental i és en marxa un projecte que portarà la història als teatres.

Anunci 0s

'Que ni payo ni gitano', aquest es el títol del nou documental dedicat al fotògraf Jacques Leonard, que amb les seves fotografies ha deixat constància de la realitat del món gitano des de dins.La presentació s'ha fet a la seu de l'SGAE a Barcelona davant de 125 persones, entre elles personalitats destacades de la política, el món artístic o la música.Hi eren entre d'altres Antonio Canales, Maruja Garrido, el pintor Juan Ribas, la balladora La Chana, Rita Claver , el Petitet o el multimilionari fundador de l'empresa de transports DHL Peter Gibert.Primer es va fer la presentació del documental i després es projectava.El projecte però va més enllà, i es vinculen el teatre, la fotografia i el flamenc.La direcció del documental ha anat  càrrec de Juan Parrilla i la produccíó és de Manuela Brioa.Els dos fills de Leonard i tota la família s'han mostrat molt satisfets per la rebuda que ha tingut aquest segon documental sobre el fotògraf.

Abans de finals d'any és previst que Canal 10 Empordà pugui oferir íntegre el documental als seus espectadors.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar