Publicitat
Publicitat

Viu el Projecte Sèpia 2019

L'equip del projecte sèpia ha organitzat un estiu més l'activitat Viu el projecte sèpia, una sortida aquàtica per descobrir i aprendre com viuen els cefalòpodes i alliberar juvenils. Una sortida divulgativa i turística.

El Projecte Sèpia continua treballant dia a dia per instaurar les activitats turístiques, per així donar a conèixer el projecte, aprendre com és la vida dels cefalòpodes i descobrir la pesca artesanal i sostenible de la sèpia. Per això des de fa uns anys, l'equip programa sortides de maig a agost com activitats divulgatives i turístiques. Sota el títol de Viu el Projecte Sèpia els visitants poden alliberar juvenils de sèpia o calamar, visiten les sèpieres de Sant Martí i descobreixen la vida d'aquest animal. 

 

El Projecte Sèpia promou la pesca sostenible i el consum responsable. A través de la vida de les sèpies, s'explica la problemàtica de la sobrepesca i de les pràctiques no sostenibles i es proposa solucions als problemes mediambientals que pateix el Mediterrani. 

 

De moment, el públic més interessat a gaudir d'aquestes visites és el familiar, tot i això aquests últims anys també hi ha força turisme internacional i visitants del sector de la gastronomia. Recordem que són visites on només cal un requisit indispensable, saber nedar. 

Els interessats en participar d'una sessió, encara poden apuntar-se pel dia 11 d'agost. Només han de fer la reserva a l'oficina de turisme o trucant al 972 77 06 03. 

 

Aviat l'equip programarà una roda de premsa explicant els resultats d'aquesta temporada. Aquest any també s'han estrenat nous tríptics informatius del projecte, amb un ampli resum des de la fase inicial l'any 2016 fins a l'actualitat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar