Publicitat
Publicitat

Mor de forma sobtada Pere Ferrer, membre de L'Espingari

El grup d'havaneres l'Espingari, actuarà a la propera cantada d'havaneres de l'Escala, el dijous 1 d'agost. Avui s'ha confirmat la seva participació, després de la mort diumenge  de Pere Ferrer, un dels components del grup.

Pere Ferrer, un dels components del grup d'havaneres l'Espingari va morir sobtadament aquest passat diumenge. Justament aquesta formació era una de les que havia de participar a la gran cantada d'havaneres de l'Escala el proper 1 d'agost. Pere Ferrer era una persona molt coneguda dins les havaneres i el cant de taverna i actualment tocava l'acordió a l'Espingari. La seva mort ha commocionat el món de la cultura local. El músic, fill de Mas Rampinyo, a Montcada i Reixach,  va néixer el 1967 i va entrar al grup d'havaneres el 1982, primer com a teclista i més tard com acordionista. Amés de tocar i cantar, Ferrer també composava cançons, especialment havaneres. La notícia de la seva mort ha agafat per sorpresa a tothom, fet que ha quedat reflectit a les xarxes socials i mitjans de comunicació Pel que fa a la Cantada de l'Escala, la Penya Blaugrana, que és qui organitza , ha anunciat que el grup manté el seu compromís i serà dijous vinent a  l'Escala.

Sens dubte la cantada de dijous vinent es convertirà en un homenatge a Pere Ferrer i serà una de les més sentides i recordades de la història de les havaneres a l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar