Publicitat
Publicitat

Un segon equip i un equip femení objectius principals del FC L'Escala

La Junta General Ordinària del FC L'Escala, va presentar davant els socis la planificació de la temporada 2019-2020. Els objectius principals: assolir el primer equip a la primera catalana, la creació d'un segon equip per oferir sortides als jugadors locals i la formació d'un equip femení. 

La sala d'actes de l'ajuntament va acollir la junta general ordinària del FC L'Escala, un punt de trobada entre els socis del club i la junta directiva. Una junta amb 6 punts a l'ordre del dia, els més destacats l'estat de comptes, les novetats de la junta, el pressupost per la nova temporada i la situació actual del club. Enguany l'entitat esportiva disposarà d'un pressupost global de 164.000 euros, xifra suficient per gestionar un primer equip i coordinar la base amb solvència. Pel que fa a la junta, continua un any més i té previst acabar el mandat de 6 anys del qual només en queden dos. Una junta que incorpora noves cares per ajudar a fer gran el club i per suplir alguna baixa com la del secretari Sergi Marín. 

Després dels detalls econòmics i de l'estructura interna, prenia la paraula el coordinador de la base. Salam, comentava la gran temporada viscuda pels 16 equip del futbol base l'escala amb més de 220 nens inscrits i amb diversos equips que han assolit el campionat, objectiu principal de cada temporada però realment molt complicat. Ara per ara s'està treballant de valent per tal que els canvis de categoria s'assoleixin amb èxit i amb un equip competitiu.

Salam també explicava la formació d'un Juvenil B per la propera temporada, amb la intenció de donar sortida a més joves escalencs que no poden fer el salt al juvenil A.  Per la seva part l'entrenador del primer equip del FC L'Escala, que enguany jugarà a primera catalana també explicava la planificació de la temporada, la plantilla i els objectius. S'espera que sigui un any emocionant i de molt de treball. 

Ja al tram final de l'acte, el president Miquel Bosch explicava dues novetats importants, per incorporar a curt temin, com són la creació d'un segon equip masculí per donar sortida a tots els jugadors locals i tenir a disposició futurs jugadors pel primer equip. Així mateix també s'informava de la il·lusió de la creació d'un equip femení, una aposta de futur amb un esport femení a l'alça.

El FC L'Escala torna a posar la màquina en joc a partir del 25 de juliol, amb el primer entrenament de la temporada de l'equip de primera catalana. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar