Publicitat
Publicitat

El Rey León la pel·lícula més destacada de la setmana

‘El rei lleó’ torna a rugir als cinemes, sense dubte l'estrena més destacada de la setmana. L'acompanyen terror, drama, fets reals i cinema bèl·lic. 

Les cartelleres de cinema també oloren les vacances d'estiu, per això s'han reduït considerablement les estrenes comparant amb fa uns mesos. De totes maneres, menys novetats no vol dir menys qualitat. Aquesta setmana l'aposta principal serà el live action del film 'El Rey León', Disney ha posat de moda els seus films d'animació amb acció real. En són exemple 'La Bella i la Bèstia' o la recent 'Aladdin'. Aquesta setmana arriba una de les seves pel·lícules més emblemàtiques i que va marcar tota una època els anys 90 estem parlant del Rey León.

Jon Fravreau, ja va triomfar amb la seva adaptació de 'El libro de la Selva' fet que espera repetir amb 'El Rey León', els encarregats de posar veu als protagonistes a la versió original són Donald Glover, Beyoncé, James Earl Jones qui ja va posar veu al paper de Mufasa del film d'animació, Chiwetel Ejiofor com a Scar i també podrem sentir la veu de Seth Rogen. El film seguirà les aventures del petit Simba, cridat a ser el successor del seu pare Mufasa. Però amb la gelosia del seu oncle Scar, el petit lleó es veurà obligat a abandonar casa seva per sempre. Però el creixement personal i els seus vells amics aconseguiran convertir a Simba en un autèntic rei. El film comptarà amb els seus temes musicals reconeguts per tothom com Hakuna Matata o Can you feel the love tonghit.

Els amants del terror estan d'enhorabona, la setmana passada s'estrenava 'Annabelle vuelve a casa' doncs aquesta setmana arriba 'El bosque maldito' on el director Lee Cronin intentarà posar la por al cos de tots els espectadors. Sarah O'Neill comença una nova vida al costat del seu fill Chris a les afores d'un poble de llenyataires. A prop d'allà, trobaran un estrany crani. Posteriorment i observant canvis en l'actitud del seu fill haurà de lluitar per descobrir si el canvi del seu fill forma part d'una transformació natural o és fruit d'una cosa molt més sinistre i perillós que les seves simples pors.

Des de França arriba la comèdia de la setmana 'Al agua gambes', un film que tracta l'homofòbia. El subcampió del món de watrerpolo Matthias Le Goff, després de fer uns desafortunats comentaris homòfobs és condemnat a entrenar l'equip gai de waterpolo 'Los gambas purpurina', que semblen estar més interessats en la festa que no pas la competició. L'equip haurà de viatjar a Croàcia per participar en els Gay Games, l'esdeveniment esportiu homosexual més gran del món.

{{ tall gambas }}



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar