Publicitat
Publicitat

Arrenca la segona quinzena dels casals d'estiu

Arrenca la segona quinzena del casal de lleure de l'Escala a l'Escola Empúries. Els casals d'aquest estiu presenten algunes novetats i estan dedicats a la ciència-ficció. 

Anunci 0s

Un any més s'han organitzat els casals de lleure d'estiu per a nens i nenes a l'escola Empúries de l'Escala. Enguany hi participen prop de 250 infants. Entre 150 i 160 als matins i 80 nens a les tardes, que per costum, ja hi sol haver menys participació. 

Una de les principals novetats d'aquest any, és el canvi d'ubicació de la porta d'entrada. Enguany, tots els grups entren per la porta situada a la Plaça de les Escoles. Ha parlat d'aquest canvi l'Elisenda Trias, coordinadora dels casals. 

Com cada any, els casals s'han ambientat amb una temàtica concreta. La d'aquest any, la ciència-ficció.

I el que més agrada els nens de la ciència-ficció, són els superherois. 

Un altre dels casals d'aquest estiu és el Casaliu a l'escola-bressol Ballmanetes, que començarà el dia 26 de juliol, per ara compten amb prop de 60 infants inscrits. 

Un any més doncs, els nens i nenes de l'Escala tenen un estiu ple d'activitats i reptes per entretenir-se i gaudir de les vacances escolars. © 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar