Publicitat
Publicitat

Visita oficial a l'Alberg d'Empúries

Visita oficial a l'Alberg d'Empúries coincidint amb l'inici de la temporada d'estades d'estiu. A la visita del director general hi han assistit l'alcalde i el regidor de joventut, que han pogut conèixer de primera mà les instal·lacions d'un dels albergs amb més demanda de Catalunya.

El director general de l'Agència Catalana de Joventut ha visitat aquest migdia les instal·lacions de l'Alberg d'Empúries, un dels que té més demanda de la xarxa catalana d'albergs. La visita formava part de la ruta que el director general està fent amb motiu de la temporada d'estiu en què la Generalitat promou activitats com les colònies "L'Estiu és teu".

A la visita hi han estat presents l'alcalde, Víctor Puga, i el regidor de joventut Marc Frigola. Durant la visita han pogut veure les instal·lacions i copsar de primer mà els principals atractius així com les mancances de les instal·lacions i el seu entorn.

Entre les mancances que s'han comentat durant la visita hi ha l'estat del vial d'accés a l'albert per la seva façana sud, a tocar de les vivendes del barri dels Emperadors que en breu s'ha d'urbanitzar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar