Publicitat
Publicitat

Sara Amat, Annabelle o Serenity les novetats de la setmana

'La vida sense la Sara Amat' produïda per La Xarxa arriba als cinemes després de l'estrena al Bcn Film Festival, també ho fan la nina Annabelle, o el més nou de  Matthew McConaughey.

La segona setmana de juliol, arriba carregada amb cinema de suspens i drames. Aquesta setmana una de les més destacades o més esperades serà 'Annabelle vuelve a casa'. L’any 2013, el cineasta James Wan va presentar 'The Conjuring', els bons resultats a taquilla van fer prepara  spin-off basat en un dels personatges protagonistes, Annabelle . L’univers de l’expedient Warren es va anar ampliant amb altres personatges  i el 2017 van tornar amb l’origen de la nina Annabelle. Aquesta setmana arriba 'Annabelle vuelve a casa'.

Els demonòlegs Ed i Lorraine Warren estan decidits a evitar que la nina maleïda, Annabelle, causi més desgràcies, així que la porten a casa seva per a tenir-la sota clau a la sala d’objectes posseïts. La deixen en una vitrina sagrada beneïda per un sacerdot, però una terrorífica nit, la nina amb l'ajuda d'una visitant desperta els esperits de tota l’habitació per tal que es fixin en un nou objectiu: la filla de 10 anys dels Warren.

Un altre de les apostes de la setmana és 'Serenity' el més nou de Matthew McConaughey i Anne Hathaway. 

Un film molt particular dirigit per Steven Knight. Baker Dill és patró del vaixell Serenity i viu en una petita illa de Carib. La seva feina, passejar turistes i pescar amb ells el millors peixos. La seva vida relaxada s'acaba quan apareix la seva ex dona, qui li demana ajuda contra el seu actual marit.

La comèdia de la setmana arriba amb Carme Machi i 'Lo nunca visto'. En un petit poble de la província d'Àvila ho estan passant molt malament, no hi ha turisme, no hi ha naixements i els veïns observen dia a dia com van perdent la seva identitat. De fet si no aconsegueixen arribar a 18 habitants, el poble passarà a mans de Fuenejuela de Abajo. Els habitants decideixi doncs fer quelcom per evitar això i l'arribava de 4 africans sembla la solució.

I el cinema 100% de casa arriba amb 'La vida sense Sara Amat', premi de la Crítica ACCEC i Premi del Públic al darrer Bcn Film Festival. L'adaptació cinematogràfica de la novel·la de Pep Puig, guanyadora del Premi Sant Jordi 2015, és el debut en el llargmetratge de Laura Jou. 'La vida sense la Sara Amat' arriba als cinemes amb els joves actors Maria Morera, que dóna vida a la Sara Amat, una noia que desapareix una nit d'estiu, i Biel Rossell, interpretant el seu còmplice, en Pep. Això obligarà en Pep a viure una doble vida, haurà de mantenir la mentida de la Sara per complaure el seu desig i dir mentides a tot el poble. Un fet que el posarà a prova i l'ajudarà a madurar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar