Publicitat
Publicitat

Les millors notes de selectivitat 2019

L'ajuntament de l'Escala reconeix l'esforç dels alumnes que han tret les millors notes de selectivitat de l'Institut el Pedró de l'Escala. Són Irene Sánchez, Susanna Rovira i Oriol Batlle.

Un any més l'Ajuntament de l'Escala ha volgut reconèixer els alumnes de l'Institut El Pedró que han obtingut les millors notes a la selectivitat. Un acte amb la presència de familiar, amics, professionals de l'institut, l'alcalde de l'Escala Víctor Puga i la regidora d'educació Maite Cortés. Enguany les millors notes han estat per Susanna Rovira que va treure un 11'17, Irene Sánchez amb un 11'43 i Oriol Batlle amb un 12'63 i amb la medalla d'or a la millor nota local. El secret per aconseguir aquests bons resultats, estudiar i prepara-se els exàmens.

Ara amb les notes a les manes, els tres fan balanç dels nervis de la selectivitat.

Com a record se'ls hi ha entregat un val de 100 euros per gastar a Llibreria Vitel·la i una maleta d'ordinador. Així mateix els alumnes han signat al llibre d'honor de l'ajuntament.

Ara toca gaudir d'unes bones vacances, per afrontar els nous reptes educatius. Unes carreres universitàries que els tres tenen molt clar. 

L'acte finalitzava amb una foto de família per immortalitzar el moment.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar