Publicitat
Publicitat

El camins de ronda al MASLE tot l'estiu

El MASLE ha presentat la seva exposició d'estiu, una exposició dedecada als camins de ronda de la costa catalana. Es podrà visitar fins al 8 de setembre.

Els camins de ronda de la costa catalana són els protagonistes de l'exposició d'estiu al Museu de l'Anxova i de la Sal de l'Escala.Es tracta d'una mostra fotogràfica de la Xarxa de Museus Marítims de Catalunya, que més que centrar-se en quins són els camins de ronda, parla de com es van crear,de què representen, com funcionen, i de quina manera van passar d'un orígen humil a la importància que tenen actualment.Als orígens van ser camins de feina, en l'actualitat espais d'oci.Ho explicava en una conferència de presentació el geògraf Rafel López-Munné.Donada la importància d'aquest camins, López-Munné parla de la necessitat de protegir-los de l'especulació urbanística.

Pels municipis els camins de ronda són actius especialment importants en molts vesants, com el natural, el cultural o el patrimonial.L'exposició Camins de ronda. camins de mar, es pot visitar fins al 8 de setembre al Museu de l'Anxova i de la Sal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar